SEGMEN BLOGGER AKTIF

Assalamualaikum w.b.t

Salam hormat semua.Terpanggil nak join segmen ini.Satu segmen yang menarik bagi mengembalikan lagi kemeriahan berbloging.Ada betul kata penganjur bila dikenangkan kemeriahan berblogging dah berkurangan.Jadi tak salah untuk kita kembali momen itu kembali.Salam kenal buat semua blogger yang baru mahupun lama.Sesama kita tinggkatkan ukhuwah sesama kita.Kerana berblog bagi aku satu laman sosial yang menarik.Dapat berkongsi perkara yang bermanfaat dengan orang lain.Jadi jom sesama meriah segmen ini.


klik banner untuk join the community :D 

good luck !


SEGMEN BLOGGER AKTIF SEGMEN BLOGGER AKTIF Reviewed by ikhwan yusuff on 18:48:00 Rating: 5

48 comments:

  1. eh eh qila baru joinggg hihihi betul.
    dah tak meriah sangat kan? :D
    selamat beraktif cik ikhwan.
    amboi mentang mentang habis final eh :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum .
    Salam ukhuwah
    Datang singgah daripada segmen yang sama dan datang follow awak . http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  3. salam mesra..

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    all the best!

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

    ReplyDelete
  4. saya singgah dari segmen yang sama, done follow sini, followers awak yg ke #967, singgah n follow lah blog saya yaa..keep in touch ^_^ hehehe

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama. Good luck! http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  6. Selamat Bersegmen!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dari saya blogger seribu-lagu :)

    http://seribu-lagu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. salam perkenalann.. bw n follow.. :)

    ReplyDelete
  9. Assalmualaikum dan salam ukhwah. Already follow!!

    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://namayangteratas.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum .
    Salam ukhuwah
    Datang singgah daripada segmen yang sama dan datang follow awak .
    http://inisayapunyacerita.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  11. segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif-mei.html

    ReplyDelete
  12. salam.. dila datang ke mari.. jemputt datang ke blog :D

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. lepak cni.. :)

    http://www.norainyusoff.com/

    ReplyDelete
  14. terbaik..moga berjaya ikhwan..

    ReplyDelete
  15. as'salam, singgah follow sini dari segmen yg sama ^^ http://smileymiya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  16. slm follow sini dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  17. i pun join segment yang sama :)
    http://ailzab.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. good luck...singgah sini dari segmen yang sama jugak :)

    ReplyDelete
  19. Salam dik..singgah dari segmen sama..follow done! ☺

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan.
    Singgah ke blog awesome ini.
    Dari segmen yang sama. :-)

    http://www.haneeza.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yang sama (:
    http://mydreamland1621.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  22. salam, dari segmen yang sama.
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  23. selamat bersegmen..done follow blog ni

    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  24. slm .. tq follow ...dah follow sini jugak :)

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan drpd saya. Saya singgah drpd segmen yg sama.
    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  26. segannyer kita, folo sini juger. tq sudi singgah yer kat belog buruk say tadi

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum.. dah singgah follow sini dr segmen sama ;) http://ciknurepaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. singgah dari segmen yg sama..
    jom ke blog syira:)
    join giveaway yg sedang berlangsung, boleh sewa tapak iklan..boleh kenal2 juga ^_^
    hehehe..

    ReplyDelete
  29. Salam singgah dari segmen yang sama.

    http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    Follow sini blog ini sekali... :)

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum. terima kasih atas kunjungan tadi. singgah sini dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum, Ai dah follow, dtg drpd segmen yang sama :) kita boleh jadi kawan :)

    http://minidiariai.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  32. salammmm...hai ika dtg dr segmen yang sama...jemput dtg rumah yeee

    ReplyDelete
  33. singgah dari segmen yang sama :)

    http://joey39.net/2014/05/segmen-blogger-aktif/

    thanks :)

    ReplyDelete
  34. salam

    saya dari segmen yang sama

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  35. Saya singgah dan follow dari segmen yang sama..

    Jom join GA yang saya anjurkan..

    Klik sini : http://hanahafis.blogspot.com/2014/05/segmen-siapa-nak-cantik-dengan-give.html

    Hope u enjoy! ☺

    ReplyDelete
  36. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen Blogger Aktif
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  37. Blogwalking dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  38. sara singgah follow sini.hiii. sudi follow kita ye.wee :)

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum. mari singgah di blog saya.
    http://amughni10.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  41. http://duniakita94.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama. Maaf baru ade masa nak berblogwalking :)

    http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  43. goodluck ikhwan... selamat bersegmen, I know you can doit..
    #newbies
    #blogwalking

    ReplyDelete