Header Ads

TUKAR TEMPLATE LEBIH MESRA SEO

Assalamualaikum w.b.t

Template baru blog-Lebih mesra SEO


Salam Syawal buat semua pengujung saat dan tika ini.Mungkin korang semua masih lagi dalam mood aidilfitri.Jadi selamat menyambut hari raya aidilfitri untuk semua.Macam mana raya?Meriah?Alhamdulillah.Sempena ketibaan syawal ini,blog ini juga kelihatan berbeza daripada 'penampilan' sebelumya.Aku telah berusaha mencari template-template yang lebih mesra SEO.Maklumlah,kebanyakan blogger sekarang mementingkan SEO.Jadi aku juga tertarik dengan template SEO ini.Dah banyak try template-template yang ada.Alhamdulillah,akhirnya bertemu dengan template yang berkenan di hati.Sememangnya aku begitu tertarik dengan template ini.Ringkas dan kemas.Dan apa yang penting,proses nak loading pon laju.

Widget related post antara teknik SEO untuk blog

Jadi sempena penggunaan template baru ini,aku juga telah menyediakan satu ruang khas yang menempatkan semua bloglist-blolist para blogger.Satu laman yang sememangnya di khaskan untuk letakkan blog korang semua bagi memudahkan proses blogwalking.Kat atas header blog ni korang boleh lihat bulatan merah yang pertama.Tekan dan kat situ aku telah tambahkan satu option 'bloglist istimewa'.Semua bloglist aku dah listkan kat situ.

Option 'bloglist istimewa'


Antara blog-blog menjadi pilihan


InshaaAllah masih dalam proses untuk menambahkan sebanyak mana blog rakan-rakan yang ada.Jadi siapa yang berminat nak exchange link bolehlah maklumkan.Dan tinggalkan link blog korang semua.Masih lagi dalam peringkat awal.InshaaAllah nak cari semua blogger yang masih aktif.Sebab kebanyakkan blog yang ada dalam bloglist dah tak aktif.


20 comments:

  1. cntik template ni ikhwan.. jumpe kat web mane ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah....banyak web yg saya cri...Blh rujuk sini
      1-http://www.dozzblog.com/2014-top-10-best-blogger-templates/
      2-http://seo-bloggertemplates.blogspot.com/

      Delete
    2. blh juga rujuk laman ini..
      1-http://contohblognih.blogspot.com/2014/07/13-template-blog-seo-responsif-terbaik-2014.html

      Delete
  2. saya suka dengan template ini..kemas dan bersih

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup....mmg tampak lebih kemas template ni....

      Delete
  3. perh cantik..kemas... stylo la..template ni terbaik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.....perh komen....terbaik Bro..:D

      Delete
  4. Template macam ni nampak profesional sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihih..template je profesional....org tak kot..hahahah

      Delete
  5. Wah seriously memang mesra SEO woot woot may your SEO melonjak naik ye cik ikhwan hehe :D

    Sorry tak active T_T

    ReplyDelete
  6. Memang TERBAIK la Ikhwan .. Loading pon laju jer ..tak sangkut2 ..Nak kena tukar jugak lerr camni hehhee ..tapi kena fikir dulu la camner ..

    ReplyDelete
  7. Yeyyy Blog Kak Lya masih melekat kat sini ..Tq tq tq

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah Ikhwan... semoga terus sukses... Salam Aidilfitri.. :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah Wan dah berubah wajah...Simple & lebih ringan...Tapi tulisan dia agak kecil Wan..

    ReplyDelete
  10. Rajinnya, Ikhwan. Akak tang nak godek-godek tu yg malas tu,..

    ReplyDelete