SEGMEN:TEAM BLOGGER SUPPORT GAZA

Assalamualaikum w.b.t

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Seperti mana yang kita tahu,rakyat Palestin-Gaza sedang berada dalam krisis disebabkan kekejaman yang dilakukan oleh rejim zionis dan Israel laknatullah.Seluruh dunia mengutuk sekeras-kerasnya kekejaman yang dilakukan oleh Israel.Pelbagai usaha telah dilakukan bagi menunjukkan sokongan padu seluruh masyarakt dunia supaya kekejaman ini dihentikan segera.Oleh sebab inilah,blog juga merupakan satu medium yang berkesan dalam usaha memberi sokongan moral disamping doa kepada saudara kita di palestin.Jadi rasanya tak salah kiranya kita menunjukkan sokongan kepada rakyat palestin.Disamping megutuk sekeras-kerasnya kezaliman syaitan bertopengkan manusia ini.

Dibawah satu payung keamanan kita bergabung menzahirkan dan meluahkan kata-kata semangat untuk saudara kita di Palestin.Memberi sokongan agar damai yang hilang itu kembali menyinari mereka.


1-Copy satu banner seperti dibawah-(blogger Malaysia,Indonesia,Brunei,Singapura) untuk diletakkan dalam post anda.
2-Edit dengan meletakkan nama anda semua.Dan buat satu post yang bertajuk "TEAM BLOGGER SUPPORT GAZA:Tajuk post"
3-Coretkan nurkilan khas buat saudara di Gaza seperti puisi dan lain-lain.
4-Backlink kan post anda ke laman ini-Bebas dalam apa jua cara
5-Tinggalkan link anda di bahagian kotak komen untuk kongsikan nurkilan buat saudara Palestin.
6-Boleh tampalkan banner pada bahagian sidebar blog anda.

Semoga saudara Palestin terus kuat dan tabah menghadapi kekejaman Israel ini.We support Palestine.

(NURKILAN BLOGGER BUAT PALESTIN)
TEAM BLOGGER MALAYSIA

TEAM BLOGGER INDONESIA
TEAM BLOGGER BRUNEI

TEAM BLOGGER SINGAPURA

SEGMEN:TEAM BLOGGER SUPPORT GAZA SEGMEN:TEAM BLOGGER SUPPORT GAZA Reviewed by ikhwan yusuff on 21:01:00 Rating: 5

31 comments:

  1. terbaik...nanti nak join juga..

    ReplyDelete
  2. Segmen yang baik.. http://amazedetect.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza.html

    ReplyDelete
  3. terbaik.
    inshaaAllah nt sy join ye =)

    ReplyDelete
  4. terbaiklah cara ini untuk kita bersatu menentang kezaliman rejim zionis

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  5. http://loveneddy.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum. saya join sini.

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gazatajuk-post.html

    ReplyDelete
  7. join!
    http://indahnyapelangiku.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza-kebebasan-hak.html

    ReplyDelete
  8. akak support gaza..
    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza.html

    ReplyDelete
  9. mmg terbaiklah ni bro. gmbr ni pun blh ltak dalam fb jgk :-)

    ReplyDelete
  10. Zumal support http://duniazumal.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza-kami-bersamamu.html

    ReplyDelete
  11. Cik Mimie join! #SupportGAZA

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gazasyahid-yang.html

    ReplyDelete
  12. anis support segmen nie..

    adnan-daughter.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza-always-stand.html

    ReplyDelete
  13. Terbaik la Ikhwan ..Nanti Kak Lya Join

    ReplyDelete
  14. Tukar template baru lagi kerrr ...

    ReplyDelete
  15. salam. sy support!

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/08/team-blogger-malaysia-support-gaza-free.html

    ReplyDelete
  16. Iolls support segmen ini
    http://zureenzakaria.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza.html

    ReplyDelete
  17. saya join.....

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza.html

    ReplyDelete
  18. Bismillahirrahmannirrahim...
    syaz join...
    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza-bersabarlah.html

    ReplyDelete
  19. JOIN..:)

    http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza-gaza-itu.html

    ReplyDelete
  20. JOIN..:)
    BLOG TRANSISI KEMBARA
    http://850510.blogspot.com/2014/08/segmenteam-blogger-support-gaza.html

    ReplyDelete
  21. http://hunyieda.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza.html

    ReplyDelete
  22. bagus segmen macam ni.. smoga mendapat sambutan.

    ReplyDelete
  23. Semoga Allh memberkati usaha anda dan kita semua, Support for this blog. Follow u...(http://ceritahatiputriayu.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  24. saya join ..
    http://www.feetrimahadzir.com/2014/08/team-blogger-support-gaza-maafkan-kami.html

    ReplyDelete
  25. Subhanallah... semoga Allah memberkati segala usaha kebaikan di dunia & akhirat... aamiin..

    ReplyDelete
  26. http://47mabolandmark.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza.html

    ReplyDelete