Header Ads

KEMASKINI BLOGLIST BLOG DUNIAKITA9

Assalamualaikum w.b.t


MUTIARA KATA BLOG SEBAGAI RENUNGAN

Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah swt yang mencipta dan mematikan. Hari ini terlampau rajin untuk mengemaskini senarai bloglist untuk blog aku. Bukan apa sekadar untuk memastikan semua blog yang tersenarai dalam bloglist masih lagi aktif walaupun ada beberapa blog yang semakin menyepi sekarang.Berikut merupakan bloglist yang telah aku masukkan kedalam blog aku. Aku begitu bersyukur kerana dapat mengenali mereka semua. Alhamdulillah


Sebenarnya, ada beberapa blogger yang menyepi hilang entah kemana. Terasa rindu untuk membaca setiap inci karya mereka. Antaranya blogger yang begitu mesra yang sentiasa memberi pendapat [Kak Aiza]. Kak Aiza tetiba menyepi daripada dunia blgging. Mungkin ada perkara yang lebih penting yang perlu beliau uruskan. Tetapi 'kehilangan' kak Aiza secara tiba-tiba menimbulkan tanda tanya dan persoalan dalam benak fikiran aku. Mungkin ada antara blogger yang tahu kemana perginya Kak Aiza.


PERKENALAN DAN PERSAHABATAN SATU ANUGERAH

Apa-apa pun setiap blog yang tersenarai dalam bloglist aku akan tetap tersimpan rapi. Sebab banyak ilmu-ilmu yang berguna yang dapat aku perolehi daripada hasil karya mereka yang boleh dijadikan rujukkan. Dan terima kasih kepada semua blogger-blogger yang sudi menyinggah. Semoga hubungan persahabatan maya yang terjalin terus utuh walaupun banyak badai yang menghalang. Mengenali anda semua merupakan satu anugerah daripada Allah swt. InshaaAllah moga kita terus menerus berkongsi sesuatu yang bermanfaat untuk dijadikan panduan dan iktibar dalam kehidupan kita.



21 comments:

  1. Aaaa, nak tumpang sekaki boleh? hehe.

    ReplyDelete
  2. Salam Isnin Wan..

    Thanks Wan for the list..nway Aiza memang dah lama hilang. Message pun tak berjawab. Harap semuanya ok..

    ReplyDelete
  3. bukan En.Ikhwan je, saya pun tertanya-tanya. At least ada jugak hint nak bersara ke, hint lappy rosak ke ape ke... ke saya yg tak perasan? Maklumlah saya pun hari tu tenggelam... La ni baru timbul balik.. Hehehe..

    Oh btw, thanks letak blog sy dlm list en.Ikhwan.. hehehehe... ^^

    ReplyDelete
  4. betul.. zizie pun rasa kehilangan kak aiza... huhu..

    ReplyDelete
  5. Salam Ikhwan ... Ada jugak Blog Kak Lya kat sini hehehe ..Thansk Ikhwan ..Yupp btoltu Aiza dah lama menyepi dari blogging ... Lama betul dah blog tak terupdate ..

    ReplyDelete
  6. sis ada baca komen mizz aiza kat sebuah blog satu ketika dulu . dia kata , dia berhenti kerja sbb jaga ibunya sakit ... semoga Allah membantu dan memudahkan hasrat murninya ... aaamin .

    ReplyDelete
  7. dah lama kak aiza menghilang... hrp2 semuanya baik2 sahaja..

    ReplyDelete
  8. Kehilangan Aiza mmg amat dirasai sbb beliau juga merupakan salah seorang blogger yg mesra & rajin menyinggah dahulu. Semoga beliau sentiasa sihat... aamiin. Salam Aidiladha Ikhwan.. :)

    ReplyDelete
  9. Asalam Ikhwan...alhamdulillah, ini berita gembira bagi Etuza P & M masuk dala lis 1. Semoga blog Ikhwan terus bersinar dipersada maya ya. Paparan pun sangat memberikan impak keimanan..

    ReplyDelete
  10. Singgah sini melawat Ikhwan. Rajinnya update bloglist :)

    ReplyDelete
  11. alamak, x kenallah siapa kak Aiza. sorry.

    banyak juga bloglist Ikhwan ye... hehe.. nice-nice.. nama saya pun ada kat situ ^^,

    p/s : dah lama nak tanya ni. lahir tahun 94 erk? sama dengan my sister. so, awak bawah 2 tahunlah ni... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg banyak..hihihihh..yup 94..20 thn.. :D

      Delete
  12. asalam datang singgah nak baca entry baru!

    ReplyDelete
  13. tqvm ikhwan masih listkan kak kathy..blog ikhwan kat dlm blog bloglist tau?

    ReplyDelete
  14. salam jumaat ikhwan...thanks for the list...sis ada dlm list :)...lama x singgah sini...

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum ikhwan...singgah petang ke sini...;)

    ReplyDelete
  16. Zumal masih tak sempat nak update bloglist nie ^_^

    ReplyDelete

Powered by Blogger.