Header Ads

BLOGGER TERBAIK BULAN MEI

Assalamualaikum w.b.t

Rasanya dah lama aku tak buat post pasal top komen untuk blog ini. Jadi untuk menamatkan pengakhiran bukan Mei, dengan berbesar hati aku list kan pengomen 'terhebat' untuk bulan ni. Sebenarnya bulan May antara zaman kegelapan blog ini. Hanya sedikit postyang berjaya aku publish. Entahnya kenapa. Idea ke laut tenggelam ditelan ombak. Untuk bulan ini hanya 7 post yang berjaya aku hasilkan. Walaupun sikit ada juga yang sudi untuk memberi pendapat mereka semua. Terima kasih. Jadi mungkin 'saya' tidak mampu untuk memberi (memberi emas permata untuk anda semua) hadiah yang dibuat oleh sesetengah blogger namun rasa bersyukur kerana dapat mengenali anda semua adalah satu anugerah yang tak terhingga untuk hidup ini. Jadi korang siap-siap untuk mengenali blogger-blogger ini kerna aku pasti banyak output yang berguna korang dapat serap melalui post mereka ini. Apa-apa pun aku ingin berterima kasih untuk kalian semua yang sudi menyinggah ke laman ini. 









21 comments:

  1. tahniah buat blogger yang terbaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka memang terbaik... tq Cg sudi singgah.. :D

      Delete
  2. Nama kak Gee ada! Terima kasih dak ikhwan. As long as apa yg dak Ikhwan tulis tu best, kak Gee memang takkan keberatan utk singgah & baca ^_^
    Samalah kita, kak Gee pun taklah aktif sangat update kat blog tu.
    BW rajeennnn.. HEHE
    Dari BW, kak Gee dapat satu tips yg berguna utk bagaimana kekal menulis walaupun takde idea.
    Salah satunya adalah just sit in front of your laptop and start typing.
    You may see this as ridiculous but kak Gee dah try and it's so worth it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihihihhi... Nanti blh lah try ni Kak Gee...tips yg bagus...hihihihihihih

      Delete
  3. terima kasih ikhwan...biasa la tu..kadang2 mood nk menulis tu dah ke laut.. :)...apa2 pun moga ikhwan terus berusaha dlm apa jua bidang yg ikhwan ceburi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome Kak Noe... tq jgk sudi menyinggah kesina.... mmg kelaut... InshaaAllah..

      Delete
  4. tahniah to all bloggers.hee

    ReplyDelete
  5. Wah, teruja gak bila tengok nama Zumal pun ada... Walaupun perkongsian Ikhwan sedikit tapi pada Zumal ianya amat bermanfaat... Terima kasih Ikhwan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 zumal..terima kasih sbb sudi komen n singgah di sini.. :D

      Delete
  6. Replies
    1. amin... terima kasih En.Khairuddin.. sama2 kita maju jaya..hihih :D

      Delete
  7. Eh! Eh! Eh! Nama I pun ada...

    ReplyDelete
  8. Ada jugak nama akak dalam senarai.
    Thanks ya :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tersenarai juga.. t kasih Ikhwan & tahniah juga buat rakan2 yg tersenarai.. :)

    ReplyDelete
  10. patut rasa mcam nak datang singgah lagi.. ehehe.. kena seru rupanya disini =)
    thank you..

    ReplyDelete
  11. Selamat berkenalan..baru pertama kali singgah disini

    ReplyDelete
  12. tahniah pada yang tersenarai! kita kenal kak Gee. hehehehe.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.