Header Ads

UPDATE BLOGLIST

Assalamualaikum w.b.t


Alhamdulilah. Makin hampir kita untuk meyambut ketibaan Ramadhan. Jadi sempena kedatangan Ramadhan ini aku pulak rajin nak update bloglist yang dah lama tak terupdate. Ada juga sesetengah blogger yang berkurun dah tak publish apa-apa dalam blog diorang. Jadi ini mungkin salah satu alternatif aku untuk memudahkan blogwalking dan mendapat pengisian daripada perkongsian korang semua. Jadi, jika ada yang sudi silalah tinggal jejak dan link korang kat ruangan komen untuk kita mengeratkan lagi silaturahim ini. Short post. ~Sekian.

5 comments:

  1. jom.. jom.. zizie memang ada buat exchange bloglist.. open setiap masa.. hehe

    ReplyDelete
  2. me too... dh lama x update bloglist.. xtau nk sort cmne.. kalau dulu blh la ikut monthlt top comentator, tp skrg update blog n blogwalking pun dh x consistent.. huhu

    ReplyDelete
  3. kita pun ngah update bloglist ni. dah lama x bw blog ikhwan

    ReplyDelete
  4. nak jugak walaupun dah lewat. hahaha
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/

    ReplyDelete

Powered by Blogger.