Header Ads

8SHARE JANA PENDAPATAN SAMPINGAN

Assalamualaikum w.b.t




Alhamdulillah. Siapa dah ada account 8share. Dan bagi aku 8share adalah antara medium untuk kita menjana pendapatan secara online tanpa perlu mengeluarkan apa-apa modal. Apa yang penting kerajinan kita untuk berkonsi mana-mana iklan yang diberikan oleh syarikat pengiklanan ini. Mungkin ada antara kita masih blur dan kurang percaya, tapi alhamdulillah sampai sekarang  dah nak masuk tiga kali aku berjaya cash dan nilainya hampir mencecah RM300++. 

Setelah sekian lama tak aktif, kali ini semangat nak aktif kembali tu berkobar-kobar. Alhamdulillah, hampir seminggu bekerja keras share, copy link iklan dieorang, tengok duit dalam akaun dah ada RM75.10. Inilah satu rezeki kata orang. Sebabnya, alang-alang kita dah selalu online rasanya tak salah ringankan tangan nak dapatkan pendapatan. Ada juga yang masuk poket daripada takde terus. Jadi sesiapa yang berminat nak register account 8share boleh cubanya sekarang! ~Daftar 8share~

18 comments:

  1. Saya pun ada 8share. Tapi masih kosong. Hehehehe Taktau nak share link kat mana XD
    Apa apa pun, tahniah.. Murah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8share ni kena rajinlah kalau nak merasa hasilnya... kalau saya biasanya share kat fb, twitter je kot... Alhamdulillah.. :D

      Delete
  2. Tahniah Ikhwan, moga terus dapat menjana income dengan 8share.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah.. satu medium yg saya rasa cukup snang nak dpt income sebagai blogger berbanding nuffnang....

      Delete
  4. lama tak masuk blog ikhwan..sdr x sedar byak dh masuk ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pon bulan ni Kurg sngt nak aktif..hihihi... btw tq sbb sudi singgah kmbali.. :D

      Delete
  5. 8share ni memang nak kena rajin share specials. Lagi satu yg akak suka, kita boleh pilih specials/iklan apa yg kita nak kongsi :)

    ReplyDelete
  6. bestnya T_T
    qila baru sekaliiiii je cashout hihuhi

    ReplyDelete
  7. Tahniah ikhwan...8share ni kalau ramai kawan yg blh tolonv menolong klik klik mmg blh jana pendapatan..2

    ReplyDelete