Header Ads

Semi Final Badminton French Open 2015: Lee Chong Wei VS Wang Zhengming Live Streaming


Assalamualaikum w.b.t



Semi Final Badminton French Open 2015: Lee Chong Wei VS Wang Zhengming
Semi Final Badminton French Open 2015: Lee Chong Wei VS Wang Zhengming



17 comments:

  1. Boleh lah tengok jika peminat badminton..semoga infor Ikwan memberi kesempatan melihat..inshaAllah

    ReplyDelete
  2. lama dah tak tengok game ni,
    dulu kumpul depan tv ramai ramai, riuh.
    sekarang tak de dah la

    ReplyDelete
  3. Akak pun sama macam TKK,..dah lama dah tak update bab2 badminton ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kak, kat tv tu pon macam dah jarang tunjuk, eh kita yana tak tengok ehek!,
      dulu suka pengulas sukan Arwah Hj Hasbullah Awang , lagi semangat tengok.

      Delete
    2. Hehehe akak pun tak surelah diorang ada tayang kat tv ke idak. Tapi LCW menang kan?!

      Delete
    3. Astro ad kot akak... Yup LCW menang.. :D

      Delete
  4. datang melihat lagi entri baru Ikhwan

    ReplyDelete
  5. Saya suka main badminton petang2... Tapi kalau menonton kurang minat.. Tonton bola lagi best kot. Heeeee :) - KTC

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak tak pandai tengok bola, tengok badminton suka :)

      Delete
    2. Saya pun kadang2 tak berapa paham. Tapi layan jer laa. Haha

      Delete
  6. dah lama x layan badminton ni...kalau org tanya suka layan badminton or bola....badminton kot :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita, Sis JM! Saya pun prefer layan badminton :)

      Delete
  7. Ikhwan suka sukan badminton yer ^-^

    ReplyDelete
  8. Lama x layan sukan badminton ni... dulu study ada jga main tok wakil kolej..hee :)

    ReplyDelete
  9. Kak aiza tahu pun melalui bwrita sukan di tv je.. Hehe..

    ReplyDelete