Header Ads

TETAMU MESRA SEPTEMBER

Assalamualaikum w.b.t





Alhamdulillah, September dah pun berlabuh, jadi rasanya tak lengkap jika aku tak publish post khas untuk tetamu mesra blog ini. Bulan September aku berjaya publish 11 post untuk tatapan pengunjung blog ini. Walaupun tak banyak tapi tetap juga bersyukur dalam 'kesibukkan' tu sempat juga menulis entri-entri untuk santapan korang semua. Alhamdulillah hasil daripada post-post ini muncullah 10 orang tetamu mesra blog ni. Dan ucapan terima kasih aku hulurkan buat semua yang datang membaca, ninggalkan komen kerna tanpa kehadiran anda semua rasanya takde guna blog ini terbina. Jadi, jangan lupa terjah tetamu mesra ini sebabnya diorang memang mesra-mesra semua.



Farrah MFCikgu EtuzaMizz AizaDunia Zumal

Khir Khalid  KTC  Akif Imtiyaz Fidah Shah

Jie Susanos  Nor Azman 







30 comments:

  1. Replies
    1. mereka mmg terbaik.. untung dapat kenal diorang semua...

      Delete
  2. ye btui tu..

    dorang kebanyakkan mmg mesra..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg semuanya mesra.. Tq Jie sudi singgah + Jadi top komentar... :D

      Delete
  3. Wah, bukan main lagi Ikhwan buat carta palang! Akak gembira menempek kat carta palang Tetamu Mesra September :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa... semangat ni kak buat carta palang.. hihihih :D

      Delete
  4. Semua tetamu memang super mesra la..Ehehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua. Few of them tu memang saya baca blog mereka. Sangat-sangat ramah :D

    ReplyDelete
  6. Wahhh....tahniah menjadi tetamu mesra IY...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Tahniah buat mereka sbb sudi singgah jadi tetamu saya...

      Delete
  7. tahniah, mereka antara blogger2 hebat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sememangnya.. Mereka adalah yg terbaik....

      Delete
  8. lepas ni ikhwan buat la carta pie plak ke. hehehe...boleh pelbagaikan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada juga terpikir... Apa yg pasti setiap bulan kena buat yg berlainan jenis..hihihihiih...

      Delete
  9. Asalam...ikhwan, dah boleh copy kording ya...sila klik laman Etuza
    Wha1 terkejut nampak..terima kasih Ikhwan..satu usaha menampakkan cara penyampaian informasi hal komen..menarik

    ReplyDelete
  10. Tersenarai pula Etuza tetamu mesra...ikhwan moga maju jaya dalam blog ya..study tul2 tau, Etuza akan doakan..inshaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsslm... Terima kasih cikgu.. InshaaAllah... :D

      Delete
  11. wahhhhhh ....!Kekangan masa mnyebabkan saya kurg blogging dan juga blogwalking..kalau tak,mmg dah tersenarai dalam list...huhuuhuhuhuuhh........

    *Klik klik nuff...klik nuff kita jugak wak menabung g oberseee :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau main dengan masa mmg banyak kekakangannya.... Xpe dahulukan yg peting.. :)

      Delete
  12. persembahan terbaik dalam cara hargai komentar bloggers ..tahniah ya sekjali lagi kemas..

    ReplyDelete
  13. mana nama aku nya ikhwangg..??? nok komen banyok lar lepas ni.. jaga2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaksss... Name mung ddk bawah skali... :P

      Delete
  14. Tak sangka pula nama Zumal juga tersenarai sama... Thanks Ikhwan ^-^

    ReplyDelete
  15. Kreatif. Buat graf pulak. Eh, graf kan?
    Apa apa pun, terima kasih jugakk :)
    And teruskanlah berblogging. Hehe :)

    ReplyDelete
  16. Bagus betul ikhwan buat carta macam tu, kreatif.. Semoga ikhwan terus success.. ;)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. t kasih Ikhwan. Tahniah juga kpd rakan2 lain yg tersenarai ye... :)

    ReplyDelete
  18. ehh..pesal nama Jari Manis tak masuk dalam list nih hehehe

    ReplyDelete
  19. Wahh!!! rupanya dak Farrah telah menjuari takhta untuk September dan akan mengungguli carta juga bg bulan Oktober..

    ReplyDelete