TITANIC UNTUK PENGOMEN TERBANYAK


Assalamualaikum w.b.t

titanic 3D puzzle


carta terkiniAlhamdulillah. Sedikit rezeki untuk bulan ini dikurniakan oleh Allah s.w.t. Jadi aku berhasrat nak bagi hadiah untuk seorang pengomen yang terbanyak blog ini. Wow titanic?? Yalah nak bagi tiket untuk korang naik titanic dan posing ala-ala Jack&Rose gitu. Okay just kidding! Sebenarnya 3D puzzle. Boleh korang cantum siap-siap dan berangan jadi Jack/Rose. Kat atas tu hiasan je dulu. Cukup bulan baru pergi beli. Hihihihhi. Sebenarnya ini pertama kalinya aku bagi pernghargaan buat top commentator blog ni sejak 'penubuhan' Disember 2012. Siapalah yang bertuah yang dapat ni. InshaaAllah bila dah ada rezeki lebih akan aku hargai semua pengunjung yang singgah dan komen ke blog ini. Pengomen setakat ni boleh rujuk sebelah. Biasalah nak tunjuk dulu yang lead carta setakat ni. Jadi selamat meninggalkan komen ya. Wassalam.~ 


TITANIC UNTUK PENGOMEN TERBANYAK TITANIC UNTUK PENGOMEN TERBANYAK Reviewed by ikhwan yusuff on 22:04:00 Rating: 5

21 comments:

  1. Kak Farah first.
    Ala ikhwan at least ada usaha ikhwan nak hargai pengunjung 2 blog ni.
    moga murah rezeki !

    ReplyDelete
    Replies
    1. TKK, itu belum final tu. Akak pun doakan Ikhwan sentiasa dikurniakan rezeki yg melimpah ruah.

      Delete
    2. ahakss..sis JM tahu siapa 'SEORANG' yang akan dapat 3D puzzle tu..jeles i oulls tau

      Delete
    3. Amin.... thanks kak.. KTC n Kak Farrah pun moga senantasa dimurahkan rezeki

      Delete
  2. Asalam Ikhwan..wow!! cantik..rasa nak naik..harap2 ada rezeki kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsslm cikgu... InshaaAllah cikgu.. :D

      Delete
  3. Memang pengomen hebat2 dalam list tu IY.. hadiah yang boleh dijadikan kenang-kenangan kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semuanya hebat kak ana... Btul tu boleh dijadikan kenang-kenangan...

      Delete
  4. Wah, Ikhwan dah maju setapak lagi! Tahniah!!! Clap clap clap! Bagi titanic tuh! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi.. Yeah dapat clap... hihihih...

      Delete
  5. Kak Farrah la yang punya peluang paling tinggi antara yang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...then this Farah x de peluanglah kan

      Delete
    2. peluang masih terbuka ni.. hihihihi....

      Delete
  6. Terima kasih Ikhwan kerana menghargai pengomen tegar..sis JM lama lama praktikan 'penghargaan' ni kerana tanpa mereka blog sunyi sepi..i love my reader

    ReplyDelete
  7. Jadi tahniah kepada yang bakal menerima "HADIAH' tu ye...tak mungkin sis JM sbb dah jauh ketingalan tu heee

    ReplyDelete
  8. Bagi sis JM plak...apabila kunjunga di balas itu adalah penghargaan yang besar..ada two way communication BUT..jika sis lambat reply komen di blog sorry eh...i will reply soon...skrg sedang membalas kunjungan

    ReplyDelete
  9. Waaa titanic.. Haha
    Errrrrrrrrr....... Btw... Napa nama saya ada dua? Baru perasan.. Huhu Nampak macam... Tamak XD

    ReplyDelete
  10. Best nya dapat hadiah.. Nak juga.. Hehe..

    ReplyDelete
  11. berapa komen yg di tinggalkan oleh si Jari Manis tu?

    ReplyDelete
  12. tahniahnyer utk cik farrah mather father tuu., usaha tangga titsnic ;p

    ReplyDelete