Header Ads

TETAMU MESRA BULAN KE-3


Assalamulaikum w.b.t

TETAMU MESRA BULAN KE-3

Rasanya dah lama tak update pasal kengkawan blogger yang rajin drop komen kat blog picisan ni. Jadi dengan aura hujung minggu tambah pulak dengan mood yang sangat-sangat rajin, aku listkan tetamu mesra untuk bulan ke-3. Tak banyak, 8 orang je yang mampu detect, lagi 2 orang tak tahu siapa gerangan empunya badan. Mungkin adik-adik SPM yang gigih tinggal komen kat entri Asasi UIAM. 

Terima kasih buat korang semua yang terlalu rajin drop komen kat blog usang ni. Moga ukhuwah maya kita semua terus terjalin. Dan tak lupa buat semua silent readers (kalau ada) yang sudi berkunjung. Korang menjadi penyumbang untuk PV blog ni walaupun nuffnang masih kedekut nak bagi CPUV diorang. hahaha. 

Lastly, rajinkan diri korang berblogwalking kat tetamu mesra blog aku ni. Diorang semuanya awesome. Link untuk blog siti salmah tak jumpa. :D

14 comments:

  1. Eh,,,ada juga....tahniah kepada yang tersenarai ya....syukur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih PD sebab singgah blog ni ya. :D

      Delete
  2. Replies
    1. wsslm.. kak farrah mmg rajin drop komen.. :D

      Delete
    2. Siapa tuh?! Hehehe merasa jadi top sebab sis JM terkehel jari bulan ni... ;)

      Delete
    3. Alah yg berkata-kata tu pun,..sorang ketua hulubalang, seorang ketua inang,..akak tak sempat nak release je lagi :)

      Delete
  3. tahniah kepada mereka yang masuk list..bukan senang nak masuk list atau menjadi tetamu yang mesra dalam blog nie kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah susah nk masuk list tetamu mesra blog ni.. komen sikit pon boleh..hihihihih

      Delete
  4. comel plak kartun tu...bestnye banyak tetamu....

    ReplyDelete
  5. Terima kasih juga pada Ikhwan sebab rajin bertandang ke tower akak :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tersenarai juga... t kasih Ikhwan dan tahniah juga buat rakan2 lain yg tersenarai... :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.