Day 2 : Menu-menu Diet Atkins Hari ke-2

Assalamualaikum w.b.t

Seperti yang aku katakan, untuk memastikan semangat untuk berdiet aku akan up entri mengenai proses diet ni setiap hari di blog ni. Manalah tahu, kalau berjaya boleh jadi peringatan kat aku bertapa susah dan penatnya nak kurangkan berat badan. Kan??? Hari pertama berjaya aku ikut jadual yang aku tetapkan. Hari kedua pun boleh dikatakan 80%  berjaya mengikut jadual. Sebabnya, hari ni mak aku keluar ke bandar adalah beli makanan sikit, So, aku jamahlah sikit nak ambil hati. ^^

Menu Diet Atkins Sarapan 

Breakfast hari ni ayah aku belikan nasi kerabu dengan satar ikan. Nasi kerabu aku tak makan tolak tepi. Hanya satar yang aku makan. Rasanya okay lagi kot masih dalam range yang betul. Tak sempat nak snap gambar.

Makan Tengah hari (Diet Atkins)

Sup Ayam

Disebabkan nak cover menu breakfast tadi, untuk lunch aku hanya makan sup ayam. 2 ketul ayam (sederhana Besar). Untuk Makan Malam, hanya makan sekor ikan goreng. Cukup. :D



Day 2 : Menu-menu Diet Atkins Hari ke-2 Day 2 : Menu-menu Diet Atkins Hari ke-2 Reviewed by ikhwan yusuff on 20:19:00 Rating: 5

5 comments:

  1. Wah, bagus Ikhwan. Semoga kuat dan terus bersemangat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. =D harap hati n semangat terus sadoo kak..hihihi |o||o|

      Delete
  2. Akak kalau makan seekor ikan goreng je untuk dinner,...alamat tengah malam perut bukak disko la ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. paksa rela juga ni kak Farrah.. hihi

      Delete
  3. sata?yummy dah lama xmakan sata...sedap tu....sup ayam pown sedap...gud luck yea...

    ReplyDelete