Header Ads

Day 3 : Kisah Off Diet Untuk Hari Ke-3

Assalamualaikum w.b.t

Day 3 : Kisah Off Diet Untuk Hari Ke-3


Kisah diet hari ni. Akhirnya terpaksa declare sebagai hari off diet. Sebabnya dah macam mengidam sangat-sangat tengok sambal ayam merah dengan nasi. Kahkahkah. Time pepagi tu okay je, mampu lagi bertahan sampai ke petang. Ceritanya, bila kakak aku ada bawa balik nasi dengan ayam merah. Aku gaul nasi dengan ayam tu, tujuan utama nak bagi makan 3 ekor nasi bulus ni. Tetiba, terliur dengan si bulus ni makan. Kahkah. Jadi aku makanlah sikit nasi + Ayam masak merah. Tapi serius sikit je nak langsai tuntutan berahi si tekak. 

Jadi untuk terbus kesalahan makan nasi ni, petang dalam pukul 5 aku start skipping 200+ kali lompatan. Lepas tu pergi berkebun belakang rumah, buat batas untuk tanam bendi. Settle semua kerja ni, main badminton dalam 30 minit. Okaylah, harap dapatlah cover jumlah segenggam nasi tadi tu. Moga esok berjalan lancar. ^^

5 comments:

  1. oooo ada erk day off....ok la tu,xde la terliur je kan....batas bendi? nak benih bendi sket....hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. day off sendiri.. kahkah.. Yup tanam bendi... Meh alamat.. eh..hihihi

      Delete
  2. hahha...aktiviti ptg tu mcm nak tebus kesalahan beso jer...byk nau nak kena langsai..

    ReplyDelete
  3. Haha..normal tu ikhwan..

    Truskan usaha.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.