Header Ads

Daftar dan Jana Pendapatan Online Dengan Lynk.my

Assalamualaikum w.b.t


Hari ini aku nak share cara nak jana pendapatan dengan lynk.my. Mungkin ada yang dah tahu. Untuk yang belum tahu, secara mudahnya lynk.my ni adalah satu 'company' yang menyediakan khidmat memendekan Url untuk link. Pendekkan link guna perkhidmatan link.my korang akan diberikan ganjaran sebagai seorang publisher. Dan apa yang menarik. korang juga boleh menggunakan khidmat yang disediakan oleh lynk.my sebagai advertiser. Jadi, korang boleh iklankan product, website melalui lynk. Cara macam nak daftar sebagai publisher?? Ikut Steps kat bawah:

daftar lynk

1)Klik Laman utama page Lynk.my (Sini). Bila dah tekan korang akan jumpa macam kat atas. Then, klik Join Us!

2)Isi Information yang diorang nak. Lepas siap terus klik I want to join Lynk! (Boleh refer gambar kat bawah)


3)Then, mungkin korang kena aktifkan account korang through email. Check email dan aktifkan akaun.
4)Jadi untuk publisher(buat duit) korang bolehlah linkkan mana-mana url untuk dipendekan. Untuk promote something, tekan switch to Advertiser pada button atas belah kanan. 

5)Siap! Jom sesama buat duit online. ^^


3 comments:

  1. hebat dah IY ni.. dah mula serius pasal jana incom nampaknya..

    ReplyDelete
  2. Peluang income online yg menarik... :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.