Stress !

Assalamualaikum w.b.t


............................................................ Lol T_T

Stress ! Stress ! Reviewed by ikhwan yusuff on 23:28:00 Rating: 5

4 comments:

  1. Everyday in a month or every month Ikhwan nih stress?
    Bahaya tuh... Kalau kak Gee selalu akan tanya diri dulu or carik punca datangnya stress tuh, kalau boleh control kita selesaikan dulu apa yg perlu. Kalau tak boleh control, kita bertawakal; moga-moga Allah mudahkan urusan kita.

    Jangan stress-stress sangat tau, sakit kepala tuh nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. not everyday lah kak gee.. start bulan ni dah mula rasa ni. Dgn lecturer yg takleh nak tolerate sikit @-) . sehari 3 exam. Lol. hahahaha.. assignment yang mcm dah penuh satu guni tak tahu nak mula dari mana.. ***Blur.. blank b-(

      Mungkin banyak sangat fikir pasal benda alah ni. Tu yang stress.. Tgh try control cuba solve satu-satu.. aihhhh.. :') ;-(

      Delete
    2. Kak Gee doakan moga Allah memudahkan urusan Ikhwan ye. Aamin.. ^_^

      Delete
  2. tangani stress dengan bijak..

    lama x singgah sini.. rupa blog pun dah lain sangat.. hehehehe

    ReplyDelete