Header Ads

Mencari Tempat Internship

Assalamualaikum w.b.t

Mencari Tempat Internship


Minggu yang boleh dikatakan critical walaupun nampak bersahaja. Dalam hati gusar takleh nak kata. Sekarang dilema aku untuk mencari tempat internship. Call 'company' yang dekat dengan rumah masing-masing dah stop ambil budak praktikal. Mungkin kesan daripada ekonomi sekarang yang tak menentu. Ya memang ekonomi 'parah' sekarang ni. Jadi senasiblah kita yang tengah cari tempat untuk intern.

Rancangan aku nak mintak yang dekat dengan rumah. Senang. kedua, boleh ulang-alik dari UIA. Maksudnya stay kat hostel cari yang dekat-dekat. Jimat banyak benda. Jadi kalau korang tahu company yang dekat area gombak, wangsa maju dan kawasan-kawasan yang berdekatan bolehlah share especially berkaitan dengan Engineering~ (Material). Kahkah. Moga segalanya dipermudahkan. 🙏🙏🙏😇😇

3 comments:

  1. Selamat mencari tempat untuk internship, Ikhwan. Moga segalanya dipermudah.

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan..
    Berusahda dan terus berusaha..
    Insyallah akan dipemudahkan olehNya..

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete

Powered by Blogger.