Header Ads

Minggu Yang Memenatkan!

Assalamualaikum w.b.t



Alhamdulillah. Terasa baru ada ruang untuk bernafas. Weekend minggu ni memang aku manfaatkan untuk berehat panjang. Mana tidaknya, minggu yang bagi aku paling memenatkan. Penat fizikal tambah mental. Perah keringat otak untuk mencari idea product yang boleh dihasilkan melalui 'waste' dan yang penting ada hubungkait dengan application sebagai 'Material Engineer'.

Alhamdulillah, aku dapat ahli kumpulan yang bagus-bagus. Kredit kat korang semua! Jadi kami comeout dengan idea untuk hasilkan cement Board daripada Rice Husk (Sekam padi) + Buangan daripada kelapa Sawit (EFB Fiber). Harap semuanya berjalan lancar. Kalau rajin aku akan update process yang kitaorang buat. 😤😤😤

Akhir... Selamat Berhujung Minggu Untuk Korang Semua! Sekian

5 comments:

  1. selamat berhujung minggu jugak . :)

    ReplyDelete
  2. Fuh..penat sggh tu..dpt rhat mmg syok la..

    ReplyDelete
  3. Dengar macam menarik even sebenarnya x berapa faham sngt EFB fibre tu apa. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.