Header Ads

Ramadan Kareem 2017

Assalamualaikum w.b.t



Ramadan Kareem buat semua pembaca tika ini. Dah lama tak publish apa-apa entri mengenai diri. Siang bertukar malam, dah masuk bulan rahmat untuk seisi alam. Bagaimana terlalu banyaknya janji Allah yang diberikan untuk bulan Ramadan. Banyak yang ingin aku perkatakan, tapi otak berkarat untuk 'generate' struktur ayat yang sesuai. Mungkin dah lama tak menulis.. Mungkin

Banyak yang aku lalui untuk tahun 2017, banyak benda yang ingin diluahkan. Tapi masih tiada sebarang permulaan untuk aku bicarakan. Hahaha. Lumrah mungkin.

Sebelum terus kelaut, lari daripada tajuk asal eloklah ak berpatah balik. First time degree tak dapat sambut puasa pertama kat rumah. Mak aku call macam acah-acah sedih juga. Ehh.. Hahaa. Biasanya sebulan penuh dirumah. InshaaAllah berkesempatan seminggu balik, banyak benda yang ada dalam list apa yang perlu dibuat. Selepas tu, sambung intern. 

Jadi, selamat berpuasa untuk korang semua! Jangan ponteng tau. Hahahhaa. Semoga bulan ini kita mampu mengejar sebanyak mana pahala yang terdaya. Wasslam ~ikhwan yusuff 

3 comments:

  1. selamat berpuasa dan beribadah di bulan Ramadhan.Mak awak rindu lah tu, dok risau anak dia sahur apa, berbuka apa. Nama pun Ibu kan..Hehe

    ReplyDelete
  2. Asalam Ikhwan..apa khabar semoga sihat dalam menunaikan ibadah puasa ya

    ReplyDelete