SEGMEN AZAM BLOG 2014 BY HBP

Assalamualaikum w.b.t

<--Klik Banner-->


Salam ceria semua!Malam ni nak join segment Bro.Pha Is ni.Bolehlah kongsi serba sedikit azam yang telah aku gapai pada tahun 2013 khas untuk blog ni.Mungkin azam ni taklah setanding dengan blogger-blogger yang lain tapi ia tetap menjadi kebanggaan aku.Cewah!

AZAM 2013 UNTUK BLOG NI

Hanya sedikit saja azam aku untuk blog aku bagi tahun 2013.Kata orang biarlah sikit asalkan azam tu kita boleh gapai.Betulkan?

1.Pertamanya alhamdulillah akhirnya azam aku untuk memiliki follower 500 orang dah tercapai.Sekarang angka tu dah melebihi target aku!Terharu :')
2.Aku dah dapat CPUV daripada pihak Nuffnang yang selama ini aku igaukan.Terima kasih Cik Nuffnang!

AZAM 2014 UNTUK BLOG NI

Jadi aku listkan beberapa azam untuk tahun depan.Harap segala dapat aku capai.Kata orang selalulah berusaha untuk memajukan diri.:D

1.Aku nak dapatkan income lebih banyak especially diterima dari pihak nuffnang.(Bukan Materialistik)
2.Nak capai follower 1000++ macam HBP punya followers
3.Nak naikkan pagerank dan ranking alexa untuk blog ni.
4.Nak dapatkan lebih banyak viewer daripada blogger lain.Jadi tolong ya.:)

Cukuplah aku listkan 4 perkara je.Nanti banyak-banyak takleh nak capai hampa pulakan.Apa-apa pun teruskan semangat korang semua dalam dunia maya blog ni.Wassalam.






SEGMEN AZAM BLOG 2014 BY HBP SEGMEN AZAM BLOG 2014 BY HBP Reviewed by ikhwan yusuff on 9:25:00 PM Rating: 5

19 comments:

  1. tahnidah dik dapat cpuv dari nuffnang, sabar menunggu ye sekian lama... hihihih.. mesti hepi kan...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  2. zizie xfikir lagi azam 2014 sebab duk fikir study je skrg.. hehe.. wah.. zizie nmpk je ayat ikhwan dpt cpuv, terus iklan INTI... tahniah ikhwan.. rezeki masuk gitu :) ALhamdulillah...

    ReplyDelete
  3. @Nurul Farahizzati
    hihihi...alhamdulillah nanti blh cash out macam zizie punya..:DD

    ReplyDelete
  4. Aamiin.. mudah2an tercapai hajatnya.. semoga Ikhwan terus berjaya.. aamiin.

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.. dari segmen yang sama ni :)

    ReplyDelete
  6. Jom jom kita sama sama naikkan ranking Alexa :D Hehe

    Baca wishlist blog Nad pulak
    --> http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-hbp.html

    ReplyDelete
  7. Goodluck :)Moga tercapai semua Azam

    Sudi sinnggah di segmen yg sama
    http://maszie.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-hbp.html

    ReplyDelete
  8. salam blogger. dari segmen yang sama. " DFU"http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-hbp.html

    ReplyDelete
  9. hai..sy dtg dari segmen yang sama..jom melawat blog sy..sy dah tgl otograp di blog awk..:)
    http://tempatmencontengaku.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html?showComment=1388285881640#c7192011197606413403

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen dan semoga tercapai azam ni.

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen dan semoga terus gigih berblogging ya wan :)

    ReplyDelete
  12. thanks sudi join segmen pha is..
    smoga segala azam dan impian tercapai..
    amiin..

    ReplyDelete
  13. singgah dr segmen yg sama...harapnya segala impian akan tercapai di tahun baru ni..good luck! :)

    ReplyDelete
  14. salam tahun baru...
    singgah BW sambil bertanya khabar... :)
    amacam dengan azam tahun lepas..? ada yang tertunai?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.