Resepi Biskut Arab Pelangi Gebu dan Sedap




BAHAN-BAHAN YANG DIPERLUKAN
250gm minyak sapi
110gm gula halus
1/2 sudu kecil garam
50 gm badam kisar
125gm tepung jagung
300gm tepung gandum
Pewarna
Papercup
Gula castor secukupnya untuk salut biskut 

CARA PENYEDIAAN
  1. Minyak sapi, gula, garam Dan badam kisar
  2. Kemudian masukkan tepung yg telah diayak dan Uli sebati.
  3. Bahagikan pada 2-3 warna. Bentukkan kepada bulat
  4. Bakar dalam 15-20minit ikut oven masing2 ye.. 
  5. Bila kuar je Dari oven ,boleh salutkan dgn gula castor Dan letak dlm papercup.
SUMBER RESEPI : Mariana Zainal Facebook
Resepi Biskut Arab Pelangi Gebu dan Sedap Resepi Biskut Arab Pelangi Gebu dan Sedap Reviewed by Jejari Menaip on 5:25:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.