[Biskut Raya] Resepi Biskut Florentine Rangup




[Biskut Raya] Resepi  Biskut Florentine Rangup | Raya bakal menjelma lagi. Pelbagai aneka bsikut raya yang dapat dibuat untuk memeriahkan sambutan aidifitri yang menjelma. Berikut dikongsikan [Biskut Raya] Resepi  Biskut Florentine Rangup untuk anda semua. Selamat mencuba!

BAHAN-BAHAN A

💥 500 g tepung florentine
💥500 g almond flakes
💥200 g biji labu
💥 200 g biji bunga matahari
💥 20 g bijan hitam


Cara-Cara Penyediaan

👉 Bakar kekacang selama 5 minit. Sejukkan sebentar.
👉Masukkan semua kekacang dan gaul sebati.
👉 Masukkan tepung florentine dan gaul semuanya sehingga sebati .
👉 Sudukan ke dalam cawan kertas yang nipis (sekadar menutupi dasar).
👉 Bakar pada suhu 160°C selama 10-15 minit.
👉 Keluarkan dan biarkan sejuk.
👉 Simpan dalam bekas kedap udara.
[Biskut Raya] Resepi Biskut Florentine Rangup [Biskut Raya] Resepi  Biskut Florentine Rangup Reviewed by Jejari Menaip on 10:15:00 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.